Onze Kinderdagverblijven:

Rondleiding

rondleidingU bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in een van onze vestigingen. Maak een afspraak via whatsapp.
We maken graag kennis met u!

Algemene informatie:

In alle kinderdagverblijven bieden wij hele dag opvang. d.w.z. dat u bij ons geen enkele dagdelen kan afnemen. Enkele dagdelen worden wel geboden binnen de VE peuteropvang.
Wij hanteren een algemeen pedagogisch beleidsplan. Daarin is onze werkwijze vastgelegd. Per vestiging zijn daar aanpassingen op die te maken hebben met bijvoorbeeld de mogelijkheden die het pand en/of de omgeving biedt. Dit staat beschreven in het Pedagogisch werkplan. Klik door naar de pagina van uw vestiging en lees daar het pedagogisch werkplan.

Vaste breng- en haaltijden:

In alle vestigingen hanteren wij vaste breng en haalmomenten:

  • Brengen ’s morgens tot 9:00 uur
  • Halen ’s middags vanaf 16:00 uur

Het kan altijd een keertje voorkomen dat u door omstandigheden later komt brengen en/of eerder wil komen halen, kunt u dit via de Konnect App aan de medewerkers laten weten.

Gezonde Maaltijden op tafel!

Wij bieden in alle kinderdagverblijven de mogelijk om gebruik te maken van onze maaltijd service. Deze maaltijden worden door ons gekookt en dagelijks tussen de middag,  vers op tafel gezet voor de kinderen die daarvoor zijn aangemeld. De kinderen die tussen de middag een warme maaltijd eten, krijgen  aan het eind van de middag nog een broodmaaltijd aangeboden.  U kan een maaltijd abonnement afnemen voor uw kind maar u kan ook incidenteel gebruik maken van deze service.  << lees meer over onze maaltijdservice en gezonde kinderopvang>>