De Graaf & Gravin

kinderdagverblijf en peuteropvang (VE)
Geopend van 7:00 tot 18:30 uur

Wat klanten zeggen over De Graaf & Gravin

Mijn zoontje Jorrit breng ik twee dagen in de week naar kinderdagverblijf De Graaf & Gravin. Zodra je binnenkomt in de ruime hal is alles duidelijk te vinden. De schoenen hebben een vaste plek en de jas hoort aan de kapstok in een persoonlijke tas met de naam erop. De sfeer in de ruimte waarin de groepen zijn is erg prettig. Het is gezellig en de vaste gezichten maken het vertrouwd. Kinderen zijn aan het spelen met het speelgoed en de leidsters nemen de tijd voor je als ouder.
Als er belangrijke dingen zijn om over je kind door te geven (zoals slecht geslapen, zich niet fit voelen) dan is daar voldoende ruimte voor, maar ook voor een gezellig praatje is tijd. Ook aan mijn zoontje merk ik dat hij zich fijn voelt in de groep. Eerst bleef hij bij mij staan, maar nu is hij direct aan het spelen en heeft hij amper aandacht meer voor mij als ik wegga. Alleen maar fijn!
Wat ik prettig vind is dat er vaste leidsters staan op de groep en dat er onderling goed wordt gecommuniceerd. Omdat Jorrit twee dagen naar het KDV gaat merk ik, dat als er de vorige dag dingen zijn gebeurd (leuk en minder leuk), de leidster van de volgende dag ook daarvan op de hoogte is. Dit alles zorg ervoor dat ik mijn zoontje Jorrit met een fijn gevoel naar De Graaf & Gravin breng.

Anne, De Graaf & Gravin - Tiel

Kinderdagverblijf & Peuteropvang.

In een ruim en modern pand, direct aan de waal en de doorgaande route door Tiel-Zuid vind u deze vestiging.
Met een vast team medewerkers  bieden wij dagelijks opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar.

  • Babyopvang
  • Ontwikkelgroep
  • Peuteropvang VVE

VVE Peuteropvang

In deze locatie starten wij in januari 2024 ook een VVE-peuteropvang.  Gespecialiseerde peuteropvang met extra begeleiding  op het gebeid van taal, denken, lichamelijke ontwikkeling en sociaal-emotionele ontwikkeling.

Meer informatie over de dagelijkse gang van zaken, dagindeling, wetgeving, organisatie op de werkvloer, inzet van beroepskrachten, coach en beleidsmedewerker, mentoren,  uw toestemmingen, onze gedragsregels en de vluchtplannen, vindt u in het pedagogisch werkplan hierboven.