Kwaliteit in Kinderopvang – Positieve Werkwijze

Kwaliteit in Kinderopvang – Positieve Werkwijze.  Een kind dat een Positieve Sfeer ervaart voelt zich veilig en geborgen en stelt zich sneller open voor nieuwe informatie en zal daardoor sneller leren en ontwikkelen. Hoge Kwaliteit Kinderopvang wordt gedefinieerd door een Positieve en Veilige Sfeer op de opvang. Deze Positive sfeer draagt in grote mate bij de ontwikkeling van de kinderen. Dit is te zien en te voelen als u bij ons komt kijken.
U bent van harte welkom!

Positieve Sfeer en Werkwijze dragen wij aan beter leren.

Hoge Kwaliteit Kinderopvang door positieve sfeer, werkwijze en professionals die werken aan een positieve sfeer en een open houding naar de kinderen. Zo leiden wij onze medewerkers zelf op, sturen bij en bieden wij verschillende ontwikkel trajecten binnen onze eigen Academy.
Wij werken klantgericht en weten de behoefte van onze klanten liggen. Daar passen wij ons aanbod op aan.  Zo bieden wij diverse contract opties, warme maaltijd service,  ruime openingstijden, leeftijdgerichte activiteiten en ontwikkelgroepen en zijn wij een ‘gezonde kinderopvang.

Een hoge proceskwaliteit bevordert de ontwikkeling van kinderen. Een hoge proceskwaliteit veronderstelt
een hoge professionaliteit van medewerkers en hoge professionaliteit veronderstelt ‘warme relaties’ en
het inzicht en het vermogen om kinderen niet-schoolse maar wel doelgerichte activiteiten aan te bieden.

Bron: Beleid bestuur management & pedagogiek in de kinderopvang . april 2014
Door: Pauline Slot.

Marieke op ten NoortMarieke op ten Noort
10:36 15 Apr 23
Wij kijken terug op een fijne tijd bij Villa Kakelbont Kinderopvang, waarin er altijd werd meegedacht in mogelijkheden en de continuïteit van de opvang gewaarborgd bleef, ook in moeilijke (corona) tijden! Onze kinderen kwamen met veel plezier naar jullie toe, waarvoor dank!
Silk MansionSilk Mansion
11:13 05 May 22
Super locatie in Tiel op de kdv/peuteropvang. Veel verblijf plezier voor je kind, lieve leidsters, goede feedback bij ophalen van je kind. Veilige omgeving en er word goed een oogje op je kind gehouden.
Rani PandayRani Panday
11:10 05 May 22
Villa Kakelbont is een geschikte kdv/peuteropvang/BSO voor uw kind, ons kind heeft daar met veel plezier gespeeld en heel veel kennis in zijn opgroei fase meegekregen. Aan ondersteuning/voeding/speelgoed en educatie is er vanuit de locaties en de leidsters veel keuze en hulp. Ik kon ons kind met een plezier brengen en ook na een hele dag ophalen, rust en regelmaat krijgen de kinderen daar ook mee. Kortom top geregeld!!! gr. Ashwina
Erik&Jorieke BoomErik&Jorieke Boom
09:49 13 Dec 21
Super opvang
angela van Ewijkangela van Ewijk
15:40 26 Jul 21
Wendy BronkWendy Bronk
19:43 15 Jun 21
Mijn kids gingen jaren naar Villa Kakelbont.Eerst naar de opvang later naar de bso. Er waren altijd leuke activiteiten voor ze te doen. Van knutselen en koken tot sporten.De communicatie met de leidsters was heel goed.Zelfs in de vakanties wilden ze graag naar de bso.De administratie was altijd prima geregeld.Dank voor jullie goede zorgen al die jaren!Echt een aanrader!
Annebel BosmaAnnebel Bosma
06:23 24 Apr 21
Mijn dames gaan al jaren naar villa Kakelbont Tiel met veel plezier. Lieve betrokken leidsters en een administratie die echt met je meedenkt. Communicatie was altijd wat weinig, maar is sinds een paar maanden echt super vooruit gegaan.
js_loader
0
Kinderdagverblijven
0
BSO’s
0
Peuteropvang