Villa Juul

kinderdagverblijf, BSO en peuteropvang
Geopend van 7:30 tot 18:30 uur

Wat klanten zeggen over Villa Juul

Na een leuke rondleiding gehad te hebben, viel onze keuze direct op Villa Juul. De ontvangst was hartelijk en de medewerkster vertelde enthousiast over het kdv.
Toen onze dochter een ochtend ging wennen, had ik ondertussen een kennismakingsgesprek. Ook deze pedagogisch medewerkster was heel vriendelijk, legde alles duidelijk uit en wist antwoord op al mijn vragen.
Er zijn altijd vaste leidsters op de groep en ze zijn heel lief voor de kindjes. Ik laat mijn kind hier met een gerust gevoel achter tijdens mijn werkdag!

anoniem, Villa Juul

Sinds september 2021 komt onze zoon bij Villa Juul in Lienden.   Eigenlijk al vanaf de kennismaking sprak Villa Juul ons aan, er is een fijne huiselijke sfeer en het enthousiasme van de leidsters was duidelijk merkbaar.
Onze zoon kroop vanaf de eerste wen dag vrolijk de ruimte in.
De leidsters zijn erg kundig en denken graag mee, ook gaan ze erg respectvol om met de allergie van onze zoon, dit is erg belangrijk voor ons.    Wij zijn erg blij met iedereen bij Villa Juul.

Celina Bemelen, Villa Juul

Wij zijn erg tevreden over Villa Juul.
Er heerst een zeer huiselijke sfeer en de kinderen zijn blij als ze weer mogen gaan.
Wij vinden dat er fijne en lieve leidsters zijn !

Carina en Koos, Villa Juul

Kinderdagverblijf en BSO en Peuteropvang onder één dak.

Gevestigd direct naast de entree van Healthclub Julien te Lienden. kleinschalig en daardoor heel knus.  Direct aan de doorgaande route van Culemborg naar Kesteren vind u deze vestiging.   Met een vast team medewerkers  bieden wij dagelijks opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar.

  • Dagopvang
  • Voorschoolse opvang vanaf 7:30 incl ontbijt. (bij voldoende belangstelling)
  • Naschoolseopvang tot 18:30 uur

Meer informatie over de dagelijkse gang van zaken, dagindeling, wetgeving, organisatie op de werkvloer, inzet van beroepskrachten, coach en beleidsmedewerker, mentoren,  uw toestemmingen, onze gedragsregels en de vluchtplannen, vindt u in het pedagogisch werkplan hierboven.