KookKunstenaars

Een Kookkunstenaar dat ben je niet zomaar……
Dat ben pas als bij ons de kooklessen hebt gevolgd.
Wij bieden workshops aan op diverse basisscholen aan kinderen vanaf groep 4 kookschrift. En niet alleen maar Hollandse pot, ook de buitenlandse keuken komt ruimschoots aan bod.  Doe ook mee en verras vrienden en familie met jouw eigen kookkunsten!

Koken op scholen

In acht weken leer je de heerlijkste gerechten te bereiden en leer je van alles over gezonde maaltijden, de schijf van vijf, kan je etiketten lezen en weet je hoe je met verschillende smaken en specerijen een heerlijke en gezonde maaltijd op tafel zet!

Een gezonde start bij Villa Kakelbont Kinderopvang B.V.

Meer dan anders zijn we ons bewust van het belang van gezond leven. Dit geldt ook voor ‘onze’ kinderen.
Hoe eerder we kinderen gezond gedrag aanleren, hoe beter.  De kinderen hebben daar de rest van hun leven profijt van. Onze kinderopvang is een belangrijke plek om jonge kinderen een gezonde start te geven, waarbij ze genoeg bewegen, gezond eten en voldoende slapen. Binnen onze organisatie groeien kinderen op in gezond en ook een ‘pedagogisch gezond klimaat’  dat warmte, geborgenheid en voldoende uitdaging biedt.

Villa Kakelbont Kinderopvang B.V. heeft zich aangesloten bij het programma Gezond Kinderopvang van het ministerie van VWS en SZW, waarin landelijke kennis- en onderzoeksinistituten samenwerken.

KookKunstenaars binnen De Brede School Tiel Oost

Koken binnen De Brede School Tiel Oost

Een Kookkunstenaar dat ben je niet zomaar……
Dat ben pas als bij ons de kooklessen hebt gevolgd. Wij bieden workshops aan op diverse basisscholen aan kinderen vanaf groep 3. Niet alleen maar Hollandse pot maar ook de buitenlandse keuken komt ruimschoots aan bod.  Doe ook mee en verras vrienden en familie met jouw eigen kookkunsten!

Per 29 mei start weer een nieuwe kookcursus voor kinderen van groep 3, 4 en 5 binnen De Brede School Tiel Oost.
De lessen worden gegeven in de mooie keuken van De Achtbaan School 
Zitten de lessen al vol?  geen nood, we gaan na de zomervakantie nog een serie lessen geven.

Aanmelden voor deze kooklessen kan weer via de website

Wil jij dit ook ?

Zit je dit nu te lezen en denk je… JA  dat wil ik ook?
zit je op een basisschool of werk je als leerkracht? vraag er naar bij jouw school .
Wij komen graag onze kunsten vertonen en jou leren hoe je snel, veilig en gezond iets heel lekkers op tafel kan zetten!     Neem snel contact met ons op!