Onze Peuteropvang:

Waarom peuteropvang ?

In een gezellig en knusse ruimte met eigen toegang speelt een klein groepje peuters samen en leren zelfstandigheid ontwikkelen. We lezen en zingen en bereiden de peuters voor op school.
Twee ochtend per week begeleiden wij uw peuter spelenderwijs richting zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Hoe fijn is het als je kind rustig en gemakkelijk doorstroomt naar de eerste kleuterklas waar hij/zij de school, de juf én de kinderen al kent?

Omdat de peuteropvang in school wordt gehuisvest is de stap naar de kleuterklas maar klein. Bovendien kennen de peuters de kleuterjuf en de kleuters al omdat wij regelmatig kennismaken en de oudste peuters af en toe wennen in de kleuterklas.

Twee ochtenden per week opvang kan al vanaf €10,00 pr mnd.
Als u werkt, een opleiding, een traject naar werk of een inburgeringscursus volgt en de eventuele partner ook, dan vraagt u kinderopvangtoeslag aan bij de belastingdienst. Als u niet in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag, kunt u in aanmerking komen voor een gemeentelijke subsidie. Afhankelijk van uw gezamenlijk toetsingsinkomen, ontvangt u een gemeentelijke subsidie voor maximaal 2 dagdelen peuteropvang.

Klik op de button van de vestiging van uw keuze, daar vind u alle informatie over de opvang, de kosten en hoe u dit regelt