Villa Safari

kinderdagverblijf
Geopend van 7:30 tot 18:30 uur

Wat klanten vinden van Villa Safari

Wij brengen onze dochter met veel plezier en vertrouwen naar Villa Safari.   De medewerkers zijn lief en zorgzaam. Pluspunt is wat ons betreft de kleinschaligheid.  We kennen het hele team en het is iedere keer net alsof je de woonkamer binnenstapt.

Roel van der Heijeden, Villa Safari

Our little family moved from Lyon to Arnhem in the middle of a pandemic and it was very decisive for us to find a daycare for our nineteenth months’ old son as soon as possible.
We appreciate a lot how supportive, professional, and reliable the head office of Villa Kakelbont Kinderopvang has been for us. The intake could be organized very fast. Exchange requests are processed very quickly.
The facility itself is very central, very clean, and child-friendly. I like so much the main room, fully furnished with wood, where the kids are eating and playing. The Montessori toys, made from natural materials, are very inspiring and developing. They also have very nice books. The small garden behind the building is very nice for playing, cycling, and gardening. There is a very strong accent on the healthy eating habits of the kids and on drinking enough not to get dehydrated.

Thank you for creating a warming and welcoming atmosphere for our kids – our treasures! Thank your loving arms! You are a very international, professional, and caring team!
I appreciate a lot that you feel when the kids are especially vulnerable, weak, or upset and you can make them happy with your positive energy and encouragement.
Please accept my warmest thanks for your thoughtfulness and words of comfort. I appreciate you all more than words can say.

Eliza Sardaryan, Villa Safari

Wij zijn super tevreden over Villa Safari. De sfeer is goed. De leidster zijn heel lief voor de kinderen en zijn betrokken bij ons gezin. Communicatie is prettig en transparant. Er worden leuke activiteiten ondernomen met de kinderen. De ruimtes zijn licht en huiselijk en er is kwalitatief hoogwaardig speelgoed. Wat wij ook echt een uitkomst vonden is de mogelijkheid om een warme maaltijd af te nemen. Dit heeft de tafelmanieren van onze zoon ook nog eens goed gedaan. Onze zoon heeft hier een heerlijke tijd gehad en veel geleerd! We gaan Villa Safari missen!

Jorieke Schutte , Villa Safari

Waar veel kinderdagverblijven voor ons voelen als een voorbereiding op school, voelt Villa Safari als een verlengstuk van thuis. Iets wat wij enorm belangrijk vinden voor onze baby, inmiddels peuter. Op de bank zit een kindje onder een dekentje een boekje te lezen. Op het tapijt wordt gespeeld en voor het raam staat een box met muziekmobiel en boxkleed zoals wij ongeveer thuis ook hebben. Aan de lange eettafel wordt getekend. De sfeer is huiselijk, warm en gezellig. Geen ‘klaslokaaltje’, maar een huiskamer. Een eerste dag is altijd lastig voor zowel ouders als kind, maar hierdoor lieten we onze baby met een goed gevoel achter op haar eerste wenochtend.

En nog steeds zijn wij elke dag blij dat onze dochter hier terecht kan! Elke dag staan er lieve vaste gezichten op de groep. Onze dochter is duidelijk gek op ze. Ziekte en vakanties lossen de leidsters onderling op, waardoor we (zelfs in COVID-tijd) haar nog nooit bij een vreemde hebben moeten achterlaten. Elke dag bij het wegbrengen en ophalen wordt er ruim tijd genomen voor een praatje en de overdracht. De leidsters zien haar zoals ze is en weten precies waar ze in haar ontwikkeling zit, wat vanzelf gaat en waar ze extra aandacht aan willen besteden. In het bijzonder haar fantastische mentor! We delen bijzonderheden, en als er iets niet vanzelf gaat (zoals bijvoorbeeld het slapen 😉) overleggen we samen over mogelijke dingen om uit te proberen die passen bij ons en onze dochter. Mede door de hulp en samenwerking met de leidsters heeft onze dochter bijv. geleerd om overdag zelfstandig in slaap te vallen in haar eigen bedje!

En het aller belangrijkste; onze dochter gaat er altijd met plezier heen, en we halen haar altijd weer blij op!

Roos en Marck, Villa Safari

Onze tweeling is in juni 2020 gestart op Villa Safari toen ze ongeveer anderhalf jaar oud waren. Alles was nieuw voor ze, en voor ons, na een aantal jaren buitenland.  Villa Safari heeft ons en de kinderen een warm welkom gegeven.
We hebben goede uitleg gekregen en de kinderen mochten een ochtendje meedraaien. Ze vinden het nog altijd hartstikke leuk bij Villa Safari en gaan elke ochtend met veel plezier naar “schooltje” toe.
We krijgen geregeld leuke knutselen mee, ze spelen vaak buiten, maken af en toe eens een wandelingetje in het Sonsbeekpark met zijn allen of gaan naar de kinderboerderij.  En nog belangrijker, aan het einde van de dag krijgen we altijd 2 vrolijke kindjes terug mee naar huis! De leidsters nemen uitgebreid de tijd voor vragen en een evaluatie van de dag.
Daarnaast zijn ze altijd bereid mee te denken. Zo plaatsen we wanneer het mogelijk is de kinderen 1 dag in de week op een verschillende groep, zodat de meiden af en toe ook even tijd zonder elkaar kunnen doorbrengen. Veel is mogelijk in overleg en dat vinden we erg fijn!

Bedankt Villa Safari en Villa Mare (noodopvang) voor jullie goede zorgen tot dusver!

Lisette, Villa Safari

Toen wij 7 jaar geleden langskwamen voor een kennismaking was het voor ons meteen duidelijk! De huiselijke sfeer, de gezellige medewerkers en de locatie. Dit wordt de opvang voor onze zoon.
Nu dus 7 jaar later nemen we met pijn in ons hart afscheid van de medewerkers. We hebben 200% de juiste keuze gemaakt voor onze jongens.
Wat hebben ze een liefde, veiligheid en aandacht gekregen. De begeleiding is zeer professioneel gebleken. We hebben ons altijd welkom gevoeld en we konden met alles aankomen. Het werd meteen opgepakt en behandeld. Onze jongens vonden het zelfs soms jammer dat we ze al zo vroeg kwamen ophalen. Wij willen de dames van Villa Safari enorm bedanken voor de fijne en mooie 1e jaren waarin jullie ons hebben geholpen en bijgestaan. We hebben gelachen en soms ook gehuild samen. We gaan jullie missen!
En ook een dank je wel voor de dames van Villa Mare voor de noodopvang wanneer van toepassing.
Nogmaals dank, we zien elkaar vast wel weer!

Nicolien en Andries Wouda, Villa Safari

Kleinschalig kinderdagverblijf in Arnhem-centrum.

In een mooi stadpand direct aan Park Sonsbeek en de doorgaande route door Arnhem vindt u deze vestiging.
Een knus kleinschalig kinderdagverblijf met gezellige eigen binnentuin en direct aan het Park Sonsbeek. Villa Safari is onze eerste vestiging.
Met een vast team medewerkers  bieden wij dagelijks opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar.

  • 2 verticale groepen (0-4 jr)

Meer informatie over de dagelijkse gang van zaken, dagindeling, wetgeving, organisatie op de werkvloer, inzet van beroepskrachten, coach en beleidsmedewerker, mentoren,  uw toestemmingen, onze gedragsregels en de vluchtplannen, vindt u in het pedagogisch werkplan hierboven.