FAQ items aan het laden...

Wij brengen onze dochter met veel plezier en vertrouwen naar Villa Safari.   De medewerkers zijn lief en zorgzaam. Pluspunt is wat ons betreft de kleinschaligheid.  We kennen het hele team en het is iedere keer net alsof je de woonkamer binnenstapt.

Roel van der Heijden, Villa Safari

Wij zijn super tevreden over Villa Safari. De sfeer is goed. De leidster zijn heel lief voor de kinderen en zijn betrokken bij ons gezin. Communicatie is prettig en transparant. Er worden leuke activiteiten ondernomen met de kinderen. De ruimtes zijn licht en huiselijk en er is kwalitatief hoogwaardig speelgoed. Wat wij ook echt een uitkomst vonden is de mogelijkheid om een warme maaltijd af te nemen. Dit heeft de tafelmanieren van onze zoon ook nog eens goed gedaan. Onze zoon heeft hier een heerlijke tijd gehad en veel geleerd! We gaan Villa Safari missen!

Jorieke Schutte, Villa Safari

Waar veel kinderdagverblijven voor ons voelen als een voorbereiding op school, voelt Villa Safari als een verlengstuk van thuis. Iets wat wij enorm belangrijk vinden voor onze baby, inmiddels peuter. Op de bank zit een kindje onder een dekentje een boekje te lezen. Op het tapijt wordt gespeeld en voor het raam staat een box met muziekmobiel en boxkleed zoals wij ongeveer thuis ook hebben. Aan de lange eettafel wordt getekend. De sfeer is huiselijk, warm en gezellig. Geen ‘klaslokaaltje’, maar een huiskamer. Een eerste dag is altijd lastig voor zowel ouders als kind, maar hierdoor lieten we onze baby met een goed gevoel achter op haar eerste wenochtend.

En nog steeds zijn wij elke dag blij dat onze dochter hier terecht kan! Elke dag staan er lieve vaste gezichten op de groep. Onze dochter is duidelijk gek op ze. Ziekte en vakanties lossen de leidsters onderling op, waardoor we (zelfs in COVID-tijd) haar nog nooit bij een vreemde hebben moeten achterlaten. Elke dag bij het wegbrengen en ophalen wordt er ruim tijd genomen voor een praatje en de overdracht. De leidsters zien haar zoals ze is en weten precies waar ze in haar ontwikkeling zit, wat vanzelf gaat en waar ze extra aandacht aan willen besteden. In het bijzonder haar fantastische mentor! We delen bijzonderheden, en als er iets niet vanzelf gaat (zoals bijvoorbeeld het slapen 😉) overleggen we samen over mogelijke dingen om uit te proberen die passen bij ons en onze dochter. Mede door de hulp en samenwerking met de leidsters heeft onze dochter bijv. geleerd om overdag zelfstandig in slaap te vallen in haar eigen bedje!

En het aller belangrijkste; onze dochter gaat er altijd met plezier heen, en we halen haar altijd weer blij op!

Roos en Marck, Villa Safari

Wat genieten mijn meiden al 6 jaar lang van Villa Mare & KIDDOOS-Arnhem en de aandacht en zorgen van de pedagogisch medewerksters. Vanaf de eerste rondleiding voelde het al als een tweede “thuis” en dat gevoel is nooit meer weggegaan. De drie meiden gaan altijd met veel plezier heen en als we wat te vroeg zijn met ophalen krijgen we zelfs boze blikken. Lekker veel buiten spelen of binnen knutselen en in de vakantie extra veel leuke activiteiten bij KIDDOOS-Arnhem.  De jongste is nu bijna 2 en ik verwacht dus dat we nog vele jaren gaan genieten van Villa Mare en KIDDOOS-Arnhem.

Marjo Wieland, KIDDOOS-Arnhem & Villa Mare

Onze zoon vind het heerlijk om naar de BSO te gaan om lekker buiten te spelen met z’n allen!
Ook de gezonde tussendoortjes vallen erg in de smaak en moeten we thuis ook maar op die manier maken’ 😄

Gemma van Doorn - Wittens, Betuwse Streken Echteld

Toen wij 7 jaar geleden langskwamen voor een kennismaking was het voor ons meteen duidelijk! De huiselijke sfeer, de gezellige medewerkers en de locatie. Dit wordt de opvang voor onze zoon.
Nu dus 7 jaar later nemen we met pijn in ons hart afscheid van de medewerkers. We hebben 200% de juiste keuze gemaakt voor onze jongens.
Wat hebben ze een liefde, veiligheid en aandacht gekregen. De begeleiding is zeer professioneel gebleken. We hebben ons altijd welkom gevoeld en we konden met alles aankomen. Het werd meteen opgepakt en behandeld. Onze jongens vonden het zelfs soms jammer dat we ze al zo vroeg kwamen ophalen. Wij willen de dames van Villa Safari enorm bedanken voor de fijne en mooie 1e jaren waarin jullie ons hebben geholpen en bijgestaan. We hebben gelachen en soms ook gehuild samen. We gaan jullie missen!
En ook een dank je wel voor de dames van Villa Mare voor de noodopvang wanneer van toepassing.
Nogmaals dank, we zien elkaar vast wel weer!

Groetjes Nicolien en Andries  Wouda

Nicolien en Andries Wouda, Villa Safari - Arnhem

Mijn zoontje, Gylano heeft het erg naar zijn zin op de peuteropvang van Betuwse Streken Tiel-Peuter.
Gylano is de eerste keren toen het nieuw voor hem was goed opgevangen waardoor die zich snel al op zijn gemak voelde. Hij gaat sinds een paar weken naar deze peuteropvang en gaat elke keer met plezier.
Hij is erg enthousiast!  Er worden erg leuke activiteiten aangeboden; zingen,  knutselen,  plakken,  spelen en vandaag maakten ze een smoothie. Er is een professioneel en afwisselende programma voor de peuters.
Omdat Gylano nog geen 2.5 was twijfelde ik of hij nog wat te klein was maar ik heb er geen seconde spijt en ben erg tevreden!  Ik vind de peuteropvang van Betuwse Streken Tiel erg  goed en hoop op nog vele leuke speeldagen voor Gylano!

Wendy de Haas, Betuwse Streken Tiel - peuter

Sinds september 2021  bezoeken onze twee zoons (van 7 en 4 jaar) de buitenschoolse opvang op KIDDOOS-Tiel.

Het geeft een goed gevoel om onze kinderen  hier naartoe te laten gaan. Niet alleen omdat er van alles te doen is op deze locatie, zoals veel buitenspeelmogelijkheden, een echt atelier en een podium met een overvloed aan verkleedkleren, maar ook de fijne medewerker Sandra die er voor zorgt dat de kinderen met plezier hier naartoe gaan. Bij het ophalen van de kinderen volgt er een overdracht en is er ruimte om eventuele vragen te stellen. Na een knuffel of een high-five vertrekken de jongens na een fijne middag met een blij gezicht naar huis.
Kortom; wij zijn tevreden ouders!

anoniem, KIDDOOS-Tiel

Our little family moved from Lyon to Arnhem in the middle of a pandemic and it was very decisive for us to find a daycare for our nineteenth months’ old son as soon as possible.
We appreciate a lot how supportive, professional, and reliable the head office of Villa Kakelbont Childcare has been for us. The intake could be organized very fast. Exchange requests are processed very quickly.
The facility itself is very central, very clean, and child-friendly. I like so much the main room, fully furnished with wood, where the kids are eating and playing. The Montessori toys, made from natural materials, are very inspiring and developing. They also have very nice books. The small garden behind the building is very nice for playing, cycling, and gardening. There is a very strong accent on the healthy eating habits of the kids and on drinking enough not to get dehydrated.

Thank you for creating a warming and welcoming atmosphere for our kids – our treasures! Thank your loving arms! You are a very international, professional, and caring team!
I appreciate a lot that you feel when the kids are especially vulnerable, weak, or upset and you can make them happy with your positive energy and encouragement.
Please accept my warmest thanks for your thoughtfulness and words of comfort. I appreciate you all more than words can say.

Eliza Sardaryan, Villa Safari

Ik ben erg blij dat er een BSO is opgericht in Echteld. De medewerkers zijn lief en betrokken, mijn dochter gaat graag naar de BSO. De kinderen zijn veel buiten en er worden leuke activiteiten georganiseerd met de kinderen.
Omdat mijn dochter zelfstandig van de BSO naar huis mag komen is het fijn en handig geregeld dat ik een berichtje ontvang als ze onderweg is naar huis.

Jenny Hendriksen , Betuwse Streken Echteld

Onze tweeling is in juni 2020 gestart op Villa Safari toen ze ongeveer anderhalf jaar oud waren. Alles was nieuw voor ze, en voor ons, na een aantal jaren buitenland.  Villa Safari heeft ons en de kinderen een warm welkom gegeven.
We hebben goede uitleg gekregen en de kinderen mochten een ochtendje meedraaien. Ze vinden het nog altijd hartstikke leuk bij Villa Safari en gaan elke ochtend met veel plezier naar “schooltje” toe.
We krijgen geregeld leuke knutselen mee, ze spelen vaak buiten, maken af en toe eens een wandelingetje in het Sonsbeekpark met zijn allen of gaan naar de kinderboerderij.  En nog belangrijker, aan het einde van de dag krijgen we altijd 2 vrolijke kindjes terug mee naar huis! De leidsters nemen uitgebreid de tijd voor vragen en een evaluatie van de dag.
Daarnaast zijn ze altijd bereid mee te denken. Zo plaatsen we wanneer het mogelijk is de kinderen 1 dag in de week op een verschillende groep, zodat de meiden af en toe ook even tijd zonder elkaar kunnen doorbrengen. Veel is mogelijk in overleg en dat vinden we erg fijn!

Bedankt Villa Safari en Villa Mare (noodopvang) voor jullie goede zorgen tot dusver!

Lisette, Villa Safari

Sinds september komt onze zoon bij Villa Juul in Lienden.

Eigenlijk al vanaf de kennismaking sprak Villa Juul ons aan, er is een fijne huiselijke sfeer en het enthousiasme van de leidsters was duidelijk merkbaar.  Onze zoon kroop vanaf de eerste wen dag vrolijk de ruimte in.
De leidsters zijn erg kundig en denken graag mee, ook gaan ze erg respectvol om met de allergie van onze zoon, dit is erg belangrijk voor ons.  Wij zijn erg blij met iedereen bij Villa Juul.

Celina Bemelen, Villa Juul

Vandaag neemt mijn jongste afscheid op het kinderdagverblijf Villa Juul! Morgen wordt ze 4 jaar en dat betekent afscheid van een fijne plek waar ze 4 jaar wekelijks heeft mogen spelen en knuffelen. Dank jullie voor de gezellige tijd. Ook voor mij als mama neem ik afscheid van Villa Juul en de SPORT-BSO-Lienden. Ik heb hier bijna 10 jaar ‘mijn allesjes’ met goed gevoel achter gelaten als ik ging werken.
Dus leidsters van Villa Juul & SPORT-BSO-Lienden  bedankt voor jullie lieve woordjes, knuffels en liedjes van 2011-2021😍

10 jaar kinderopvang!!!!!
Eveline, Stefanie, Gea, Sharon, Lieke, Carin, Kim, Daphne en al die andere die een feestje maakten!! Thanx 👍

Yvanca.

Yvanca, Villa Juul & SPORT-BSO-Lienden

Vanwege de enorme drukte bij ons in de wijk op alle kinderdagverblijven waren wij genoodzaakt een kinderdagverblijf elders te zoeken. Door de positieve verhalen en de locatie, namelijk naast mijn werk, hebben wij gekozen voor Villa Juul in Lienden. Zelf ben ik erg perfectionistisch en vanaf het begin veel bezig met de slaapjes van onze kleine man. Hierin hebben de medewerkers erg veel met ons meegedacht. De huiselijke sfeer en de voedingskeuze spreekt ons erg aan. Onze zoon gaat met heel veel plezier naar Villa Juul en wij gaan altijd met een gerust gevoel naar ons werk.

Met vriendelijke groet,

Riëlle van Veenendaal, Villa Mare

Inmiddels gaat ons tweede zoontje ook naar de babygroep bij Villa Mare.
Vanwege de deskundige, betrokken en enthousiaste leidsters op deze groep brengen we onze kleine man met een gerust hart naar de kinderopvang. Zelfs met en voor de allerkleinsten worden leuke activiteiten gedaan. Daarnaast is er veel ruimte voor de eigen ontwikkeling van de kinderen. De babygroep geeft veel rust voor de baby’s, waardoor ze heel snel aan de omgeving gewend zijn. Aan de kinderen merk je dat ze het naar hun zin hebben en dat het een vertrouwde omgeving voor ze is.

Marieke van Elferen-Hoogeland, Villa Mare

Mijn zoontje van 7 jaar gaat vier dagen per week naar bso Betuwse Streken
Hij komt altijd met veel plezier en veel verhalen thuis! Kinderen spelen veel en ze hebben leuke activiteiten als het even kan met het weer gaan ze altijd lekker naar buiten!
Kortom ik ben zeer tevreden!

Sarah van Eck, Betuwse Streken BSO

Na een leuke rondleiding gehad te hebben, viel onze keuze direct op Villa Juul. De ontvangst was hartelijk en de medewerkster vertelde enthousiast over het kdv.
Toen onze dochter een ochtend ging wennen, had ik ondertussen een kennismakingsgesprek. Ook deze pedagogisch medewerkster was heel vriendelijk, legde alles duidelijk uit en wist antwoord op al mijn vragen.
Er zijn altijd vaste leidsters op de groep en ze zijn heel lief voor de kindjes. Ik laat mijn kind hier met een gerust gevoel achter tijdens mijn werkdag!

anoniem, Villa Juul

Wij zijn erg tevreden over Villa Juul.
Er heerst een zeer huiselijke sfeer en de kinderen zijn blij als ze weer mogen gaan.
Wij vinden dat er fijne en lieve leidsters zijn !

Carina en Koos, Villa Juul KDV

Al meer dan 10 jaar maken wij, met veel plezier en naar tevredenheid, gebruik van de diensten van Villa Kakelbont Kinderopvang.  Na 4 jaar k.d.v. zitten onze dochters, inmiddels 9 en 10 jaar oud, op De Graaf & Gravin BSO.
Kenmerkend is de huiselijke sfeer en persoonlijke aandacht. Ook worden er activiteiten aangeboden passend bij de leeftijd. De ruimtes en speelmaterialen zien er verzorgd uit.
Tijdens vakanties is er een vakantieprogramma. Onze kinderen genieten dan van de extra activiteiten die er georganiseerd worden. In de zomer zijn de leidsters alert op voldoende drinken en blijven de kinderen tijdens de heetste uren uit de zon.
De warme maaltijden zijn voor ons een uitkomst. Het voorkomt dat ze (te) laat op de avond nog moeten eten.
De leidsters (of de bso- juffen zoals mijn meiden hen noemen) hebben persoonlijke aandacht en denken actief mee in de zorg voor onze kinderen.
Toen ik andere dagen ging werken werd er actief meegedacht naar de mogelijkheden; super fijn!

anoniem, De Graaf & Gravin BSO

Sinds januari gaat ons zoontje naar de BSO.
Hij vindt het heerlijk om hiernaartoe te gaan om samen met zijn vriendjes nog even te kunnen spelen.
Ze kunnen zelf buitenspelen of binnen spelletjes spelen.
Ook worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals knutselen, schilderen, kleien etc.
De sfeer is heel erg huiselijk zodat het toch een beetje als thuis voelt.
Het personeel is heel (kind)vriendelijk en de communicatie is altijd duidelijk.
Het grootste voordeel is natuurlijk dat Betuwse Streken in de school zelf zit.
Dit is prettig voor zowel ouders als kind.
Ik ben blij dat wij ervoor hebben gekozen om hem naar Betuwse Streken BSO te brengen.

Mandy, Betuwse Streken BSO

Mijn zoontje gaat altijd met veel plezier naar Villa Kakelbont. Hij heeft altijd leuke verhalen over wat ze hebben gedaan die dag als hij word opgehaald. Helaas worden kleine kindjes groot en mag hij vanaf december naar de grote school. Maar ook daar blijft Villa Kakelbont Kinderopvang een rol spelen. Omdat we tevreden zijn over Villa Kakelbont hebben we besloten om voor KIDDOOS BEACH te kiezen. Kortom een hele fijne organisatie met super lieve medewerkers.

Daphne, Villa Kakelbont & KIDDOOS BEACH - Tiel

Mijn zoontje Jorrit breng ik twee dagen in de week naar kinderdagverblijf De Graaf & Gravin. Zodra je binnenkomt in de ruime hal is alles duidelijk te vinden. De schoenen hebben een vaste plek en de jas hoort aan de kapstok in een persoonlijke tas met de naam erop. De sfeer in de ruimte waarin de groepen zijn is erg prettig. Het is gezellig en de vaste gezichten maken het vertrouwd. Kinderen zijn aan het spelen met het speelgoed en de leidsters nemen de tijd voor je als ouder.
Als er belangrijke dingen zijn om over je kind door te geven (zoals slecht geslapen, zich niet fit voelen) dan is daar voldoende ruimte voor, maar ook voor een gezellig praatje is tijd. Ook aan mijn zoontje merk ik dat hij zich fijn voelt in de groep. Eerst bleef hij bij mij staan, maar nu is hij direct aan het spelen en heeft hij amper aandacht meer voor mij als ik wegga. Alleen maar fijn!
Wat ik prettig vind is dat er vaste leidsters staan op de groep en dat er onderling goed wordt gecommuniceerd. Omdat Jorrit twee dagen naar het KDV gaat merk ik, dat als er de vorige dag dingen zijn gebeurd (leuk en minder leuk), de leidster van de volgende dag ook daarvan op de hoogte is. Dit alles zorg ervoor dat ik mijn zoontje Jorrit met een fijn gevoel naar De Graaf & Gravin breng.

Anne, De Graaf & Gravin - Tiel

De gezellige villa!
Jaja, de dag is aangebroken dat je kindje naar een kinderdagverblijf moet. Ik kwam er een beetje laat achter dat die dag al bijna was en moest dus in alle haast een kinderdagverblijf zoeken. Door vele goede verhalen die ik heb gehoord, hebben wij gekozen voor villa Safari . De ontvangst van onze kennismaking was heel warm en positief.

Onze zoon Jayden gaat nu ongeveer 1,5 jaar naar het kinderdagverblijf. In het begin ging het niet altijd even soepel, elke keer als ik hem weg moest brengen begon hij in de auto al te huilen. De groepsleidsters pikten dit altijd super goed op, ze gingen gelijk met Jayden spelen en gaven hem alle aandacht. Hierdoor ging ik elke keer met een gerust hart weg. Inmiddels huilt hij niet meer in de auto en zodra hij ziet dat zijn vriendinnetjes Ella en Annabel op de villa zijn, is hij helemaal blij. Hierdoor vindt hij het nu ook niet meer erg om naar de villa te gaan. De groepsleidsters zijn altijd erg enthousiast en gaan leuk met de kinderen om. De villa ziet er altijd netjes en verzorgt uit en het is een huiselijke sfeer, wat ik erg fijn vind. Doordat de villa dichtbij Sonsbeek ligt, gaan ze met mooi weer lekker naar buiten het park in. Jayden vindt dit altijd erg leuk!

Jayden is nu 2,5 jaar en mag nog 1,5 jaar genieten van villa Safari.

Petra, Villa Safari - Arnhem

Mijn dochter Philine bezoekt KIDDOOS-Arnhem (BSO). Daarvoor ging ze sinds baby naar Villa Safari het kinderdagverblijf om de hoek bij KIDDOOS-Arnhem.
Al vanaf het begin eet Philine mee met de warme maaltijden op de Villa. Dagelijks wordt gekookt met verse en gezonde ingredienten.
Op het KDV wordt er tussen de middag warm gegeten en op de BSO aan het einde van de middag.

Voor mij en Philine is dit een ideale oplossing. Doordat ik lange werkdagen maak en ik haar pas laat kan ophalen is het fijn voor Philine dat ze op tijd en lekker gegeten heeft, een toetje (yoghurt) heeft gehad. We kunnen dan de tijd voordat ze gaat slapen samen doorbrengen. Ik hoor dan haar verhalen aan van die dag en ze kan nog even spelen.

Wat is super vind is dat er heel gevarieerd gekookt wordt. Iedere dag staat er een andere maaltijd op het programma; aardappelen, pasta, rijst, bonen, couscous etc. (zie ook bijvoorbeeld het menu voor deze maand)
Op deze manier leren de kinderen heel gevarieerd te eten. Soms zijn er ook maaltijden die ik thuis nog niet geprobeerd heb, die probeer ik thuis dan ook weer uit.
Heel prettig ook dat er met de groep gegeten wordt, je merkt toch dat de groepsdruk stimuleert om te eten. Ze zien en leren van elkaar.

Mascha, KIDDOOS-Arnhem

Deze week is ons oudste zoontje voor het laatst op het kinderdagverblijf. Hij gaat naar de “grote” school. Daar heeft hij enorm veel zin in. Hij is vrolijk, voorbereid en gaat vol energie de volgende stap nemen. Dit heeft hij mede te danken aan de fijne dagopvang bij Villa Kakelbont, vestiging De Graaf en Gravin. Met veel plezier ging hij naar de dagopvang om te spelen met de andere kindjes. Hij heeft er ook veel van geleerd, netjes eten (niet proppen ;-), wachten op je beurt aan tafel, spelen en omgang met de andere kindjes en nog veel meer.

Op de 3+ groep kreeg hij werkjes die hem meer uitdaagde en de laatste periode is hij ook al veel middagen op de BSO groep wezen spelen. Hij mocht om te oefenen al een paar keer met de bus mee om te kijken hoe de kinderen van school worden gehaald. Wat ontzettend fijn dat hij een geleidelijke overgang heeft en al helemaal voorbereid is op hoe het straks gaat als hij na schooltijd op de BSO groep komt. Voor ons als ouders een fijn idee dat hij na schooltijd in een vertrouwde omgeving terecht komt.
Ons jongste zoontje van 5 maanden gaat nu ook naar de dagopvang bij De Graaf en Gravin. Wat heerlijk dat ze dadelijk op dezelfde plek kunnen spelen.
Lieve leiding van De Graaf en Gravin
Enorm bedankt voor de goede zorgen en gelukkig zien we jullie gewoon weer bij het wegbrengen en ophalen van de kids!

Hetty, De Graaf & Gravin

Het is spannend om je kindje voor het eerst achter te laten bij mensen die je niet kent. Wat ons in eerste instantie aansprak, was het feit dat de babygroep erg huiselijk oogt. Het is geen grote zaal met enorm veel kinderen, maar een woonkamer die volledig ingericht is voor baby’s. De huiselijke sfeer, fijne intake, rust op de groep en het feit dat de dagindeling van je kleintje ook bij de babygroep van villa Safari gehandhaafd kon worden, maakte dat wij ons kindje daar de eerste dag achter durfden te laten.
Nu 9 maanden later zijn wij nog steeds erg blij met onze keus. Het is vooral fijn dat de communicatie erg duidelijk verloopt. Er is een heldere overdracht, ‘s ochtends wordt standaard gevraagd hoe het gaat, wanneer de kleine wakker is geworden en wanneer hij gegeten heeft. Bij het ophalen worden wij op de hoogte gebracht van al hetgeen de kleine gedurende de dag heeft gedaan. Van de poepbroeken en het slaapje, tot het knoeien en spelen. Wij hebben ook gemerkt dat wij als ouders altijd fijn te woord worden gestaan als wij tussendoor een keer bellen om een vraag te stellen, maar de leidsters zelf ook bellen op het moment dat zij bijzonderheden zien ( bv: Ik wil je toch even op de hoogte brengen van het feit dat hij wat onrustig is vandaag en een paar keer heeft gespuugd). Dit geeft vertrouwen in het feit dat je kind gezien wordt en niet één van de velen is.
Maar wat wij het meest waarderen en wat ons erg veel vertrouwen geeft is toch wel de interactie die wij zien tussen ons zoontje en de medewerkers. Ons zoontje strekt vaak zijn armpjes uit naar de medewerkers als wij binnenkomen, hij knuffelt hen soms of is meteen geïnteresseerd is in het speelgoed dat op de babygroep staat. Nog niet één keer hebben wij het gevoel gehad dat hij weer mee naar huis wilde op het moment dat wij hem wegbrachten. Voor ons is dit het belangrijkste gegeven, je wilt als ouder dat je kind zich fijn voelt bij de mensen die voor hem zorgen.
De spanning van de eerste dag, is vrij snel verdwenen. Inmiddels brengen wij hem vol vertrouwen weg en halen hem met heel veel plezier weer op!
Dank je wel Villa Safari!

Denise, Villa Safari - Arnhem

Onze max komt nu al ruim 3 jaar bij Villa Kakelbont. Bijzonder om te zien welke band ons mannetje opgebouwd heeft met de lieve leidsters en de andere kinderen. Niet alleen Max heeft deze band opgebouwd maar wij als ouders ook. Je geeft toch je kind uit handen, iets dat je alleen kunt doen wanneer het goed en vertrouwd voelt.
Onze keus voor Villa Kakelbont was 3 jaar geleden snel gemaakt; goede ervaringen van andere ouders, verticale groepen (waarbij ‘jong en oud’ van en met elkaar speelt en leert), goede en lieve betrokken leidsters, fijne communicatie met de leidsters, de 3+ groep, een huiselijke en veilige sfeer waar onze Max kind kan en mag zijn en zich kan ontwikkelen op meerdere vlakken. Daarnaast spraken de uitstapjes (bijvoorbeeld naar de bibliotheek, het fruitcorso en naar het hertenkamp) ons ook erg aan.
Max zit inmiddels in de 3+ groep en wat vindt hij het daar ook leuk! Vooral de bezoekjes aan de opa’s en de oma’s, de verschillende thema’s, de knutselwerkjes, het spelen in de speeltuin en het spelenderwijs voorbereiden op de basisschool. Wij als ouders zien dat hij zich lekker voelt en zich steeds verder ontwikkelt; meer woorden en uitdrukkingen, het uitleggen van dingen, het samen spelen en delen, het wachten op elkaar, het meer zelfstandig worden. Zo mooi om deze groei te zien, mede dankzij de fijne ervaringen en begeleiding op het kinderdagverblijf.
Over een paar weekjes kan ook onze tweede zoon Tim aan zijn ontdekkingsreis op Villa Kakelbont beginnen. Hij heeft er zin in, en wij ook !

Liselot, Villa Kakelbont - Tiel