Onze visie

Hoge kwaliteit kinderopvang. Onze visie is geen set van regels die iedereen moet naleven. Het is ook geen verplicht stuk dat in de kast ligt of een promotiefolder met mooie woorden.
Onze visie inspireert en geeft richting aan ons vak, de kinderopvang en komt voort uit de wensen van onze klanten. Daarnaast laat onze visie zien waar Villa Kakelbont Kinderopvang voor staat;

Hoge kwaliteit kinderopvang

Villa Kakelbont Kinderopvang biedt betere kinderopvang. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat de eerste drie levensjaren van uw kind belangrijk zijn voor latere sociale en cognitieve vaardigheden. Een positieve emotionele sfeer in de groep draagt bijvoorbeeld aantoonbaar bij aan de woordenschatontwikkeling. De woordenschat die kinderen in de eerste levensjaren verwerven is een belangrijke voorspeller van schoolse vaardigheden op gebied van taal, lezen en rekenen vele jaren later. Dit doen wij door een continu volgproces waarin wij ons houden aan richtlijnen in interactie met de kinderen. Deze manier van interactie met de kinderen op groeps- en individueel niveau zorgt ervoor dat de sfeer in onze centra op een positieve manier wordt beïnvloed en verbetert. 

Eigen identiteit

Wij zijn geen standaard kinderopvang organisatie. Als u een vestiging van ons bezoekt valt direct op dat onze inrichting bijvoorbeeld heel huiselijk en gezellig is. Klanten omschrijven deze sfeer als ‘een warme deken’.  Er heerst een gezellige sfeer door de huiselijke inrichting met o.a. een knusse zithoek met kussens in rustige, warme kleuren.

Voor kinderen geeft de sfeer en inrichting een nog veiliger en geborgen gevoel wat bijdraagt aan hun welbevinden en daarmee hun vermogen om te leren en te ontwikkelen.
Ook voor de pedagogisch medewerkers biedt de inrichting een houvast om de huiselijke en positieve sfeer nog meer aandacht te geven en zo de kinderen te stimuleren in hun vermogen te kunnen leren en ontwikkelen.

Transparante organisatie & werkwijze

Villa Kakelbont Kinderopvang is ook voor klanten een open en transparante organisatie.
Wij gaan op een informele manier met elkaar om en hechten veel waarde aan professionaliteit, eigen verantwoordelijkheid, betrokkenheid en motivatie.  Dit maakt ons uniek!

Wij werken vanuit de klantvraag. Dat wil zeggen dat wij onze visie en werkwijze steeds afstemmen op de behoefte en wensen van onze (potentiele)klanten. Dagelijks horen wij de klantbehoefte en vertalen die steeds naar ons werk. Daardoor blijven wij meebewegen en kunnen wij snel schakelen wanneer onze klanten die behoefte hebben.

Wat kunnen wij voor u doen?

Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk ?
Heeft u een wens/behoefte maar ziet u dat niet op deze website ?  Laat het ons weten, dan kijken samen met u naar de mogelijkheden !

Contact formulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.