Betuwse Streken Tiel

BSO en peuteropvang
Geopend van 7:00 tot 18:30 uur

VSO vanaf 7:00u (incl ontbijtje)

Wat klanten vinden van Betuwse Streken Tiel BSO…

Mijn zoontje van 7 jaar gaat vier dagen per week naar Betuwse Streken Tiel BSO.
Hij komt altijd met veel plezier en veel verhalen thuis! Kinderen spelen veel en ze hebben leuke activiteiten als het even kan met het weer gaan ze altijd lekker naar buiten!
Kortom ik ben zeer tevreden!

Sarah van Eck, Betuwse Streken BSO

Voor – & Naschoolse opvang en peuteropvang onder één dak !

Dit is  een buiten-BSO.  Wij zijn gevestigd in een lokaal van  De Achtbaan in Tiel waar we verzamelen, eten en drinken.  Veelal zijn we buiten. We ontdekken de Betuwe, zoeken de natuur op, spelen en knutselen veel buiten samen met je vriendjes en vriendinnetjes van school.  We zijn avonturiers en trekken er vaak op uit.

Ook VSO  (voorschoolse opvang)

Met de start van het nieuwe schooljaar 2022/2023 bieden we ook VSO.  De kinderen kunnen ’s morgens vanaf 7:00 uur gebracht worden.  We bieden een rustig momentje voor school met een gezond ontbijtje. Zo kunnen de leerlingen gezond en fit de schooldag beginnen.  We brengen én halen nog niet bij andere scholen in de regio maar gaat uw kind niet naar De Achtbaan en wilt u wel gebruik maken van deze BSO ?   Neem dan even contact met ons op. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Peuteropvang

In ons eigen peuter lokaal op de begane grond met eigen toegang bieden wij aan een klein groepje peuters vanaf 2,5 jaar peuteropvang.
We lezen en zingen ontwikkelen de zelfredzaamheid.  Zo bereiden we de peuters voor op school.
twee ochtenden per week begeleiden wij de kinderen spelenderwijs richting zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Hoe fijn is het dat je kind soepel doorstroomt naar de kleuterklas waar hij/zij de juf én de kinderen al kent?!  De Gemeente Tiel biedt 6 uur peuteronderwijs. Dat betekent dat uw peuter 2 x 3 uur per week in de peutergroep doorbrengt.
Klik hier voor meer info over de peuteropvang.

Meer informatie over de dagelijkse gang van zaken, dagindeling, wetgeving, organisatie op de werkvloer, inzet van beroepskrachten, coach en beleidsmedewerker, mentoren, uw toestemmingen, onze gedragsregels en vluchtplannen, vindt u in het pedagogisch werkplan.