FAQ items aan het laden...

De  OuderCommissie (OC).

Deze commissie zet zich in voor en tijdens activiteiten en vergadert minimaal 3 x per jaar met de leidinggevende van de betreffende vestiging.Villa Kakelbont Kinderopvang verwacht van de oudercommissieleden dat zij namens alle ouders handelen en meedenken en vanuit die positie ook een voorbeeldfunctie innemen.

Het reglement
Voor deze commissie hanteren wij het reglement dat is overeengekomen tussen BOINK (Belangenvereniging Ouders In de Kinderopvang) & de branche vereniging ondernemers in de kinderopvang.

Samantha Zwaan-Roetink (30 jaar).
Sinds enige tijd ben ik lid van de oudercommissie van SPORT-BSO-Lienden & Villa Juul. Ik woon samen met mijn vrouw Naomi en onze twee jongens, Luc (3 jaar) en Noah (1 jaar), in Kesteren. Onze jongens gaan naar Villa Juul op de maandag en donderdag. Zelf werk ik als (GZ-)psycholoog bij een GGZ-instelling. Momenteel met volwassenen, maar hiervoor ook een langere tijd met kinderen en jongeren.
Ik ben bij de oudercommissie gegaan, omdat ik me graag inzet voor het behouden en het verbeteren van de kwaliteit van de opvang. Samen met de nieuw leden van de oudercommissie hoop ik dat we op een laagdrempelige manier met u in contact kunnen komen. Spreek ons dus gerust een keertje aan wanneer u ons op de locatie ziet of stuur ons een mailtje!

Conny van Ingen-van Beusekom, 37 jaar.
Ik woon in Lienden samen met mijn man Jan, en onze 2 kinderen Lieke (5 jaar) en Julian (bijna 2 jaar). Julian is elke maandag te vinden op Villa Juul, Lieke heeft de opvang inmiddels verlaten. Mijn werkdagen breng ik door als administratief medewerkster bij de overheid. 

Toen ik de oproep zag voor leden voor de oudercommissie heb ik mij aangemeld omdat ik graag wat meer betrokken wil zijn bij de organisatie. Ik hoop dat ik als lid van de oudercommissie een actieve bijdrage kan leveren aan Villa Juul en de Sport-BSO

Centrale Ouder Commissie (C.O.C.)

De Centrale oudercommissie (COC) vergadert circa 2 keer per jaar en heeft als doel de gemeenschappelijke belangen van ouders en kinderen op centraal niveau te behartigen.
Deze commissie overlegt met de directie over algemene zaken (bijvoorbeeld het prijs-beleid of het pedagogisch beleid).
Op deze wijze wordt de eenheid van het beleid binnen alle vestigingen veilig gesteld.
De lokale oudercommissie blijft actief betrokken bij de lokale vestiging en bereidt de standpunten vanuit de betreffende vestiging voor.

Contact met de O.C.

Contactformulier - OC - VJ & SBSO

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.