KIDDOOS Arnhem

BSO en Kinderdagverblijf
Geopend vanaf de schoolbel tot 18:30 uur
VSO (bij voldoende belangstelling vanaf 7uur)

Wat klanten zeggen over KIDDOOS-Arnhem

Wat genieten mijn meiden al 6 jaar lang van Villa Mare & KIDDOOS-Arnhem en de aandacht en zorgen van de pedagogisch medewerksters. Vanaf de eerste rondleiding voelde het al als een tweede “thuis” en dat gevoel is nooit meer weggegaan. De drie meiden gaan altijd met veel plezier heen en als we wat te vroeg zijn met ophalen krijgen we zelfs boze blikken. Lekker veel buiten spelen of binnen knutselen en in de vakantie extra veel leuke activiteiten bij KIDDOOS-Arnhem.  De jongste is nu bijna 2 en ik verwacht dus dat we nog vele jaren gaan genieten van Villa Mare en KIDDOOS-Arnhem.

Marjo Wieland, KIDDOOS-Arnhem

Mijn dochter Philine bezoekt KIDDOOS-Arnhem (BSO). Daarvoor ging ze sinds baby naar Villa Safari het kinderdagverblijf om de hoek bij KIDDOOS-Arnhem.
Al vanaf het begin eet Philine mee met de warme maaltijden op de Villa. Dagelijks wordt gekookt met verse en gezonde ingredienten.
Op het KDV wordt er tussen de middag warm gegeten en op de BSO aan het einde van de middag.

Voor mij en Philine is dit een ideale oplossing. Doordat ik lange werkdagen maak en ik haar pas laat kan ophalen is het fijn voor Philine dat ze op tijd en lekker gegeten heeft, een toetje (yoghurt) heeft gehad. We kunnen dan de tijd voordat ze gaat slapen samen doorbrengen. Ik hoor dan haar verhalen aan van die dag en ze kan nog even spelen.

Wat is super vind is dat er heel gevarieerd gekookt wordt. Iedere dag staat er een andere maaltijd op het programma; aardappelen, pasta, rijst, bonen, couscous etc. (zie ook bijvoorbeeld het menu voor deze maand)
Op deze manier leren de kinderen heel gevarieerd te eten. Soms zijn er ook maaltijden die ik thuis nog niet geprobeerd heb, die probeer ik thuis dan ook weer uit.
Heel prettig ook dat er met de groep gegeten wordt, je merkt toch dat de groepsdruk stimuleert om te eten. Ze zien en leren van elkaar.

Mascha, KIDDOOS-Arnhem

Buitenschoolseopvang en Kinderdagverblijf onder één dak.

In een mooi stadspand, direct aan Sonsbeekpark en aan de doorgaande route vindt u deze vestiging.
Met een vast team medewerkers  bieden wij dagelijks opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar.

  • Babyopvang / babyspecialist
  • Ontwikkelgroep
  • Jong BSO
  • Naschoolseopvang tot 18:30 uur