Betuwse Streken – Echteld

BSO & Peuteropvang (VE)
Geopend van 7:00 tot 18:30 uur

VSO vanaf 7:00u (incl onbijtje)

Wat klanten zeggen over Betuwse Streken Echteld – BSO

Onze zoon vind het heerlijk om naar de BSO te gaan om lekker buiten te spelen met z’n allen!
Ook de gezonde tussendoortjes vallen erg in de smaak en moeten we thuis ook maar op die manier maken’ 😄

Gemma van Doorn - Wittens, Betuwse Streken Echteld

Ik ben erg blij dat er een BSO is opgericht in Echteld. De medewerkers zijn lief en betrokken, mijn dochter gaat graag naar de BSO. De kinderen zijn veel buiten en er worden leuke activiteiten georganiseerd met de kinderen.
Omdat mijn dochter zelfstandig van de BSO naar huis mag komen is het fijn en handig geregeld dat ik een berichtje ontvang als ze onderweg is naar huis.

Jenny Hendriksen , Betuwse Streken Echteld

Voor- en Naschoolse opvang en Peuteropvang onder één dak.

Wij zijn gevestigd in een lokaal de PWA-school in Echteld waar we verzamelen, eten en drinken.  Veelal zijn we buiten. We ontdekken de Betuwe, zoeken de natuur op, spelen en knutselen veel buiten samen met je vriendjes en vriendinnetjes van school.
We zijn avonturiers en trekken er vaak op uit.  Laarzen staan hier voor je klaar.

VSO  (voorschoolse opvang)

De kinderen kunnen ’s morgens vanaf 7:00 uur gebracht worden.
We bieden een rustig momentje voor school met een gezond ontbijtje. Zo kunnen de leerlingen gezond en fit de schooldag beginnen.

We brengen én halen niet bij andere scholen in de regio maar gaat uw kind niet naar de PWA-school en wilt u wel gebruik maken van deze BSO ?  Neem dan even contact met ons op. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Peuteropvang

Een nieuwe peutergroep in de PWA-school in Echteld. In een gezellige ruimte in school met eigen toegang bieden wij aan een klein groepje peuters vanaf 2,5 jaar peuteropvang. We lezen en zingen ontwikkelen de zelfredzaamheid.  Zo bereiden we de peuters voor op school.
Twee ochtenden per week begeleiden wij de kinderen spelenderwijs richting zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Hoe fijn is het dat je kind soepel doorstroomt naar de kleuterklas waar hij/zij de juf én de kinderen al kent?!  De Gemeente Neder Betuwe biedt 8 uur peuteronderwijs. Dat betekent dat uw peuter 2 x 4 uur per week in de peutergroep doorbrengt.
Klik hier voor meer info over de peuteropvang.

Meer informatie over de dagelijkse gang van zaken, dagindeling, wetgeving, organisatie op de werkvloer, inzet van beroepskrachten, coach en beleidsmedewerker, mentoren, uw toestemmingen, onze gedragsregels en vluchtplannen, vindt u in het pedagogisch werkplan.